Викладач кафедри алгебри та геометрії Оксана Ярославівна Микицей успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук

Ця весна була щедра на перемоги для кафедри алгебри та геометрії факультету математики та інформатики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.  Нещодавно відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук зі спеціальності 01.01.06 – алгебра та теорія чисел викладачем кафедри МИКИЦЕЙ ОКСАНОЮ ЯРОСЛАВІВНОЮ.

Тема дисертації: «ГРАТКОЗНАЧНІ ПРЕДИКАТИ НА НЕПЕРЕРВНИХ НАПІВГРАТКАХ».

Захист наукової роботи відбувся 13 травня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради К 20.051.09 у ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Науковий керівник доктор фізико-математичних наук,  завідувач кафедри алгебри та геометрії НИКИФОРЧИН Олег Ростиславович.

Робота отримала схвальні відгуки від офіційних опонентів: кандидата фізико-математичних наук, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка ГУТІКА Олега Володимировича та доктора фізико-математичних наук, старшого наукового співробітника Інституту математики НАН України ЛЮБАШЕНКА Володимира Васильовича. А також від членів ради, які є провідними спеціалістами в вищій алгебрі та теорії чисел.

 

Колектив кафедри щиро вітає Олега Ростиславовича і Оксану Ярославівну з успішним захистом та присвоєнням наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю 01.01.06 – алгебра та теорія чисел.  Бажаємо міцного здоров’я і  подальших творчих звершень!