Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт в галузі знань (спеціальності) “Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)”

Відбувся  перший тур  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі знань (спеціальності) “Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)” .   Визначено переможців першого туру та рекомендовано до участі у другому  турі Конкурсу в галузі знань (спеціальності) “Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)”:

1 місцеЧоп’юк Юрій Юрійович

Назва наукової роботи «Узагальнення властивостей просторових чисел для мультимножин, породжених суперсиметричними поліномами на банахових просторах”

Науковий керівник д.ф.-м.н, професор, завідувач кафедри математичного і функціонального аналізу  Загороднюк Андрій Васильович

 

2 місцеСавчин Марія Василівна

Назва наукової роботи «Метризація ідемпотентно  опуклих множин»

Науковий керівник  д.ф.-м.н, професор, завідувач кафедри  алгебри та геометрії Никифорчин Олег Ростиславович

 

3 місцеПетричко Алла Степанівна

Назва наукової роботи «Математичне моделювання поперечних коливань стрижня з розподiленими i зосередженими параметрами та стацiонарними неоднорiдностями»

Науковий керівник  к.ф.-м.н, доцент кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Мазуренко Віктор Володимирович

 

Вітаємо переможців та бажаємо успіху в другому турі!