Міжкафедральний семінар факультету математики та інформатики

Під головуванням доктора фізико-математичних наук, професора С.В. Шарина відбувся розширений міжкафедральний науковий семінар кафедр алгебри та геометрії, математичного і функціонального аналізу,  диференціальних рівнянь і прикладної математики, присвячений результатам дисертації  асистента кафедри алгебри та геометрії О.Я. Микицей «Граткозначні предикати на неперервних напівгратках» на здобуття наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю 01.01.06 — алгебра і теорія чисел.

Науковим керівником роботи є д.ф.-м.н., завідувач кафедри алгебри та геометрії Никифорчин Олег Ростиславович.

У роботі семінару взяли участь 10 докторів фізико-математичних наук та 6 кандидатів фізико-математичних наук. Оксана Ярославівна Микицей  ознайомила присутніх з темою та результатами своєї дисертаційної роботи,  присвяченої  множинам неперевних за Скоттом монотонних предикатів на неперервних напівгратках.

Після виступу та його обговорення учасники семінару ухвалили, що дисертаційна робота О.Я. Микицей відповідає всім вимогам законодавства України щодо присудження наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю 01.01.06 ‒ алгебра і теорія чисел, і рекомендували її  до захисту на здобуття наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук в спеціалізованій вченій раді К 20.051.09 при ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

 

Кафедра алгебри та геометрії вітає Оксану Ярославівну з завершенням дисертаційного дослідження і бажає їй успішного захисту!